100 g hasselnødder
1 lille hokkaido
4 spsk flydende honning
1 pose frisk grønkål
1 håndfuld tørret tranebær
2 avocado (kan undlades)
Dressing
½ dl olivenolie
2 spsk kirsebæreddike (el æbleeddike)
1 spsk flydende honning
2 fed hvidløg som er bagte i 10 min ved 200 grader
Salt/peber
Rist hasselnødder ca 6 min. i ovnen ved 200 grader
Rul dem i et viskestykke så skallen falder af.
Skræl hokkaido, fjern kerner med en ske og skær det i små både.
Varm honning på en pande, til det er smeltet.
Steg hokkaidoene i honning ca 10 min. (skal stadig have bid)
Drys den til sidst med lidt flagesalt og stil til side.
Skyld og hak grønkål ret fint.
Dressing piskes sammen og de bagte hvidløg moses i.
Vend dressing grundigt sammen med hakkede grønkål.
Anret salaten med grønkål, bagte hokkaido, avocado vendt i lidt citronsaft, nødder og tranebær.