Bund:
2 d. cashewnødde
2 dl. mandler
1 dl. kokosmel
3 spsk. rismaltsirup eller agavesirup
1 spsk. vand
Karamelfyld:
2 dl. dadler
1 spsk. kokosolie
1/4 dl rismaltsirup eller agavesirup
Saft af en halv citron
2 dl. vand
Bund:
Mal cashewnødder og mandler i foodprocessor til fint mel.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Kør til de bliver en tyk, klistret masse
Form til flade bunde og sæt dem i fryseren i ca. 15 minutter.
Karamelfyld:
Læg dadlerne i blød i vandet og citronsaft i ca. 2 timer.
Tag dem op af vandet og blend dem i foodprocessor sammen med kokosolie og sirup.
Tilsæt lidt af citronvandet (lidt af gangen), indtil du opnår en cremet konsistens. (det kan godt tage lidt tid)
Kom fyldet ovenpå bundene og sæt dem tilbage i fryseren.
Vend dem i mørk smelte chokolade når de er blevet lidt frosne.