Minestronesuppe

100 g. kikærter
2 gulerødder
1 porre
1 løg
1 lille stykke selleri
2 kartofler
100 g. frosne ærter
2 fed hvidløg
1½ dl. pasta
3 spsk. tomatpure
1 dåse hakkede flåede tomater
1½ l. vand
2 spsk. bouillonekstrakt
2 tsk. basilikum
evt. salt og peber efter smag

Kog de i blødsatte kikærter til de er møre
Skær løg og porre i mindre stykker og svits dem let i kokosolie
Rens og de øvrige grønsager og skær dem i små terninger
Kom alle ingredienserne på nær pasta, kikærter og grønne ærter i gryden med løg og porre
Kog til grønsagerne er møre ca. 20 min.
Kog pastaen i letsaltet vand
Kom pasta, kikærter og grønne ærter i suppen og smag til med salt

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email