PERSONLIG RÅDGIVNING

Personlig guide i kostvejledning til sund livsstil.Kostvejleder Mona Syrik giver kostvejledning i klinik

 

Har du problemer med:

  • Vægten
  • Fordøjelsen
  • Energi
  • Blodsukkerbalance m.m.

Gennem en kostvejledning kan jeg sætte focus på eventuelle fejl og mangler i kosten.   Du får professionel vejledning til kost- ændringer og tiltag, samt rådgivning i tilskud af vitaminer/mineraler og andre kosttilskud.

 

 

LÆR AT LEVE DET SUNDE LIV

Personlig guide i kostvejledning til sund livsstil lær at leve det sunde liv kostvejleder og Zoneterapeut Mona syrik. kostvejledning,Zoneterapi behandlinger og kostkurser i sund kost og livsstilSund mad er en afgørende faktor for et liv med glæde, energi og godt helbred – en sund livsstil giver livskvalitet. Sund livsstil er bygget op om sunde vaner!  Det lyder enkelt, men rigtig mange har faktisk svært ved, at finde rundt i hverdagenskostjungle , og dermed få taget hul på en “vanedannende” ny og sundere livsstil. Her kommer jeg ind i billedet. Måske dyrker du allerede det sunde liv, men har behov for yderligere viden og ideer til, hvordan du kan  komme skridtet vidre til en endnu mere rendyrket livsstil. Her kan jeg, med udgangspunkt i dig, råde og vejlede så du kan “gå planken ud”. Når du skal lægge din kost om til en sund livsstil, er det bedste udgangspunkt, at have din egen, personlige kostplan, du kan følge. Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de gode og mindre gode råd om, hvad en kostplan til en sund livsstil skal indeholde.  Man hører så meget om sunde vaner og sund livsstil.   Men hvad virker – og hvad virker ikke? Og hvordan får du en sundere kost til at fungere i dit liv? Der, hvor det for dig virker uoverskueligt, jeg hjælpe dig godt på vej til en personlig og sund livsstil.

Du kan også gå ind på min YouTube kanal, hvor jeg ind imellem lægger en video op med inspiration til, hvordan du selv kan lave mad/supper/ sødt på den sunde måde af sunde råvarer og med opskriften til sidst, som også kan findes her på min hjemmeside.

Når det gælder sundhed, er der ofte tale om mere end  ‘et problem og mere end ‘en løsning. Fællesnævneren for et sundere liv er dog altid sund og næringsrig kost. Faktum er, at ingen mirakelkure findes, bortset fra den sunde fornuft, hvilket du sikkert har hørt utallige gange. Opskriften på at udleve den sunde livsstil er derimod for mange en uoverskuelig proces, som oftere og oftere kræver hjælp og vejledning. Succesraten til et sundere liv er langt højere efter professionel personlig rådgivning, idet man kan tage hensyn til individuelle behov, udfordringer og ressourcer. Jeg kan hjælpe dig med at nå  frem til det ønskelige sunde liv ved bl.a. at analysere ud fra,hvor du er i dag, hvad der skal til og hvad der er den ideelle plan for lige nettop dig.

Vejledning for flere

Er du ikke den enedte i din familie eller i din omgangskreds, der er overvægtig og ikke har  succes med vægttab eller af anden årsag har behov for en sund ognæringsrig kost? Så kan løsningen være at vejledning som gruppe. Det er ofte forstærkende for målet, at sigte efter det samme og ramme det i flok. Fællesskab styrker og forstærker ofte lysten til at gennem føre projektet. Derfor tilbyder jeg “gruppevejledning”, som tilpasses jer enten på min eller jeres adresse. Alle får noget ud af vejledningen og kan efterfølgendeplukke det ud, der rammer behovet og falder i den enkeltes smag.

Print Friendly, PDF & Email