KLIENTERS ORD

Jeg har gået til zoneterapi hos Mona i 13 år – jeg har gået der hver eneste måned. Jeg lider af migræne, og ved at gå fast ved Mona er det meget sjældent jeg har migræne. Jeg kan mærke, hvis der går længere end de 4 uger, så kan jeg mærke det er ved at være tid til zoneterapi. Det holder det væk, og bliver ved med at holde det væk.
Jeg har haft mine børn nede og få en behandling da de var ganske små, pga. hård mave, her behøvede de kun en enkelt gang, så var de klar igen.
Det er altid en fornøjelse at besøge Mona, hun er altid glad og smilende, og altid klar på at hjælpe. Det er så dejligt.
Mangler man råd om kost, eller sygdomme, så er Mona klart eksperten, hvad hun ikke har hjulpet mig med igennem årerene, det er ikke småting.
Så ønsker man en god oplevelse, som virker, og hvor man føler sig i trygge hænder, så skal man vælge Mona.

                                                                                               Marianne Kristensen

 

Efter mange år med fordøjelsesproblemer fandt jeg for 3 år siden endelig frem til Mona. Jeg har gennem årene søgt hjælp i det etablerede system og prøvet forskelligt medicin uden de store resultater. Det var som et plaster på såret, men fjernede ikke årsagen til mine problemer. Ved Mona fik jeg de redskaber, der skulle til for at få det bedre. Jeg har deltaget i hendes kurser på Miljøtorvet, fået individuel kostvejledning og zoneterapi. Mona’s store faglige viden om kostens betydning for helbredet og for bedring af ubalancer er unik. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at søge hjælp hos hende. Og, nej jeg har ikke helt sluppet Mona, selvom jeg har fået det bedre. Jeg får stadig zoneterapi med jævne mellemrum. For at give min krop de bedste betingelser.  

                                                                                                        Birthe Andersen

Print Friendly, PDF & Email