Pulp Knækbrød

4 spsk chiafrø
2 dl kogende vand
300 g pulp (de overskydende fibre fra grøntsagsjuicen)
100 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
2 spsk skallin (loppefrøskaller)
2 tsk himalaya salt
Hæld kogende vand over chiafrøene og lad det stå og køle ned og samler sig til en gelemasse.
Bland derefter alle ingredienserne sammen og fordel  massen på 2 stykker bagepapir.
Læg et stykke bagepapir over masse og rul det tyndt ud  med kagerulle  til det fylder 2 hele bageplader.
Bag de 2 plader i ovnen ved 160 grader i 30 minutter.
Pladerne tages ud af ovnen og brækkes i mindre stykke eller klippes i passende størrelser med en saks.
Ovnen sænkes til 140 grader og knækbrødene bages igen i ca. 15-20 minutter til de er sprøde.

Pulp Knækbrød lavet af rasterne fra en slow juicer