Falafler
500 g. kikærter
1 tsk. koriander
3 tsk. spidskommen
1 spsk. salt
6-10 fed hvidløg
2 store løg
1 stort bundt persille
1-2 æg
4-5 spsk. mel
Kikærter sættes i blød natten over
Kog dem ca. 1 time
Pil løg og hvidløg
Kør alle ingredienser i blender eller foodprocessor til dejen er fast og blød.
Form små flade boller med en ske.
Falafler må ikke være alt for store eller tykke.
Tilsæt evt. mere mel , hvis det ikke hænger sammen.
Karry-scrambled æg med spinat
2 æg
2 spsk. kokosolie
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
150 g. spinat (evt. frosset)
Havsalt
Friskkværnet peber
Pisk æggene i en lille skål.
Smelt kokosolie på en pande.
Tilsæt karry og gurkemeje og lad brande let af.
Tilsæt piskede æg med salt og peber og rør rundt.
Spinat som er skyllet og skåret i grove stykker tilsættes.
Det hele vende rundt så det bliver scramblet.