Protein

Falafler

500 g. kikærter

1 tsk. koriander

3 tsk. spidskommen

1 spsk. salt

6-10 fed hvidløg

2 store løg

1 stort bundt persille

1-2 æg

4-5 spsk. mel

Kikærter sættes i blød natten over

Kog dem ca. 1 time

Pil løg og hvidløg

Kør alle ingredienser i blender eller foodprocessor til dejen er fast og blød.

Form små flade boller med en ske.

Falafler må ikke være alt for store eller tykke.

Tilsæt evt. mere mel , hvis det ikke hænger sammen.

 

 

Karry-scrambled æg med spinat

2 æg

2 spsk. kokosolie

1 tsk. karry

1 tsk. gurkemeje

150 g. spinat (evt. frosset)

Havsalt

Friskkværnet peber

Pisk æggene i en lille skål.

Smelt kokosolie på en pande.

Tilsæt karry og gurkemeje og lad brande let af.

Tilsæt piskede æg med salt og peber og rør rundt.

Spinat som er skyllet og skåret i grove stykker tilsættes.

Det hele vende rundt så det bliver scramblet.

Print Friendly, PDF & Email