Snickers

Bund:                   

250 g mandler
100 –  dadler
100 –  rosiner
1 spsk vand

Karamel:

150 g dadler
2 spsk kokosolie
½ tsk vanilje
2 spsk vand

Topping:

150 g saltede peanuts
150 –  mørk chokolade

Blend mandler i foodprocessor til groft mel og tilsæt rosiner, dadler og vand, og kør til det har en glat konsistens.
Tryk massen ud til en bund med tykkelse på 1 cm. på bagepapir.
Kør dadler, kokosolie, vanilje og vand sammen i foodprocessor til det er glat og karamelagtigt.
Smør karamellen ud på bunden, drys med peanuts og tryk let ned.
Kom bunden i fryseren i ca. 20 min. før den smeltede chokolade hældes over.
Kom den tilbage i fryseren og nedkøl lidt før den skæres ud til Snikers-barer.

 

https://Snikers

Print Friendly, PDF & Email