175 g mandelmel
100 g sigtet speltmel
50 g kakao
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
100 g kokosolie
2 tsk loppefrøskaller udrørt i 1 dl vand
½ dl plantemælk
200 g rørsukker
50 g muscovado sukker (eller brun farin)
1tsk vaniljepulver
100 g mørk smeltet chokolade
100 g mørk hakket chokolade
50 g grofthakkede pekannødder (eller valnødder)
Blend mandler til mel og bland det med speltmel, kakao, salt og bagepulver.
Smelt kokosolie ved meget svag varme og tilsæt 100 g chokolade og lad det smeltet.
Lad loppefrøskaller og vand stå til det danne en gelemasse.
Pisk det sammen med de 2 slags sukker og vaniljesukke og rør den smeltede kokos/chokoladeblandinge samt plantemælk i.
Tilsæt til sidst melblandingen, samt hakkede nødder og chokolade.
Bag kagen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Bag ved 180 grader i ca. 20-30 minutter.
Lad den køle helt ned før den skæres ud 🙂