Hokkaido suppe

1 pastinak
2-3 gulerødder
2 porre/løg
1 lille Hokkaido
3-5 fed hvidløg
1 chili (uden kerner)
1 tsk. karry
2 tsk. spidskommen
2 spsk. kokosolie
1½  l. vand
1 spsk. plante bouillon (evt Herbamare)
1 ds. kokosmælk eller 2 dl havrefløde
Saften af ½ citron
Lidt frisk revet ingefær
Salt og peber

Pynt:
Hakket persille/grønkål

Porre eller løg skæres i store tern og svitses let i kokosolie.
Tilsæt karry og spidskommen og svits igen.
De resterende grønsager skrubbes og skæres i tern og tilsættes.
Vand og bouillonekstrakt tilsættes og det koger ca. 10-20 min.
Det hele pureres med stavblender.
Kokosmælk eller fløde tilsættes.
Suppen smages til med citron, ingefær, salt og peber.

Hokkaido suppe

Print Friendly, PDF & Email