1 dl. havregryn
1 dl. speltgryn (eller andre flager efter smag)
2 spsk. kokospalmesukker
½ tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
1 æg
2½ dl plantemælk (ris, havre el. andet)
50 g. mandler
1 æbler
150 g. frosne blåbær
1 tsk. majsstivelse
1 spsk. kokosolie eller smør
Læg evt. flagerne i blød med plantemælk natten over i køleskabet.
Tænd ovner på 180 grader.
Skyld æbler, skær dem i tern og fordel dem et lille ovnfast fad.
Hæld de frosne blåbær over og vend det med majsstivelse.
Bland flager og plantemælk med æg, kanel, bagepulver og kokossukker og pisk det godt rundt.
Fordel grødblandingen oven på frugten og drys med hakkede mandler og kokosolie eller smør i små klatter.
Kan drysse med lidt ekstra palmesukker, men er ikke nødvendigt.
Bag grøden i 30 minutter til den er fast og gylden.
Spis gerne grøden med rosiner, bananskiver og evt lidt havremælk